Miltä kuulostaisi 

KEVYEMPI TYÖVIIKKO? 😍

Oletko säkin täysin kyllästynyt työpäiviin, jossa tehtävälista tuntuu vaan kasvavan, vaikka paahdat täysillä aamusta iltaan?

Työ tuntuu vievän meidät itseltämme paljon vaativat asiantuntijat joskus mennessään niin, että työ dominoi koko elämää.

Haluamme edetä urallamme, antaa parastamme, tehdä vaikutuksen, olla ylpeitä työstämme, oppia uutta ja sukeltaa uusiin haasteisiin.... mutta joskus se kaikki vaan on vähän liikaa, eikä työajatukset jätä rauhaan öisinkään.

Nyt on aika ottaa elämä takaisin itsellesi:

⛔ Ei enää jatkuvia ylitöitä, joista et saa korvauksia (tai kertyviä saldotunteja, joita et ehdi käyttämään…)

⛔ Ei enää hyväksikäytettyä oloa, kun tunnollisena tekijänä tartut niihin hommiin, joita kukaan muu ei hoida (“voisko joku ottaa tästä kopin?!”)

⛔ Ei enää jatkuvasti peruttuja suunnitelmia tai itsellesi rikottuja lupauksia


On olemassa myös fiksumpi, levollisempi tapa menestyä työelämässä - ja haluan auttaa sut tällaisen palkitsevamman & kevyemmän työelämän alkuun 😍

Siis rakentamaan itsellesi sellaiset väljät ja tuottavat työpäivät, jossa:

⭐️ Työpäivien jälkeen on onnistunut ja palkitseva olo, koska olet saanut suunnitellun työn tehtyä (ja hoitanut alta pois myös ne muutamat "pikkuylläritkin" ilman kiireen tunnetta!)

⭐️ Työ tuntuu inspiroivalta, koska sulla on aikaa tarttua halutessasi myös niihin kivoihin kehityshankkeisiin, eikä vain hoitaa loputonta pakollisten asioiden listaa ”alta pois”

⭐️ Illat ja viikonloput on aidosti *sun omaa aikaa*, jolloin jaksat pitää hauskaa kavereiden ja perheen kanssa rauhallisin mielin

Väljät ja tuottavat työpäivät ovat sullekin täysin mahdollisia!

Haluatko oppia miten toteutat ne? Lue silloin vain lisää 👇🏽

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kiitos tästä! Sain mahtavia näkökulmia ja työkaluja omien uskomusten ja vääränlaisten toimintamallien korjaamiseen, joilla pääsen aloittamaan kestävämpää työelämää!


Starttaa kevyempi arkesi heti! 🙌🏽

JO viikon kuluttua sinulla voi olla:

Aikaansaavat työpäivät 

Pidät fokuksen juuri tärkeimmässä työssä niin, että työpäivien jälkeen on aikaansaanut & onnistunut olo

Selkeä fokus

Ennakoit työviikon yllätyksiä ja muilta tulevia ad hoc -pyyntöjä niin, ettei muiden toilailu horjuta työpäivääsi raiteiltaan

Ei kiireen tunnetta

Luot työpäiviin väljyyttä niin, että arjessa on aikaa hengähtää, ajatella ja hoitaa yllättävätkin työtehtävät - ilman kiireen tunnetta

Something went wrong. Try again.
This is a preview mode. Product purchase available only in published pages.

Kevyemmän työviikon valmennus

Parhaat keinoni väljien ja tuottavien työpäivien rakentamiseen!

34.90 EUR

Lämpimästi tervetuloa kevyempään työelämääsi 😍

Kurkkaa sähköpostiisi - olet saanut sinne salasanan valmennussivustolle kirjautumiseen. Tästä se lähtee!


"Olen yrittänyt työn keventämistä ennenkin - miksi tämä kurssi on erilainen?"

 

Tiedän tunteen: joskus työelämä imaisee meidät suorittajat niin tiukasti mukaansa, että kevyempi arki tuntuu ihan mahdottomalta. 

Ja jos olet yhtään kuin mä aiemmin, olet varmasti kokeillut jo monia ajanhallinnan keinoja työpäivän rauhoittamiseen.

Mutta anna kun arvaan... Ne eivät ole jääneet alkuinnostuksen jälkeen käyttöön, koska ne eivät ole todella tuonut työviikkoon järkeä?

Tai ehkä aikablokeista, priorisointimatriiseista ja pomodoro-tekniikoista on tullut jopa osa ongelmaa: yksi hallittava asia lisää, joka ei millään tunnu onnistuvan tai tunnu mahtuvan työviikkoon.


Juuri siksi rakennan asiakkailleni väljiä ja tuottavia työpäiviä!

Silloin aikaa ei kulu lainkaan hukkaan turhaan työhön ja toimimattomiin keinoihin...

Vaan opit jo muutamissa päivissä rajaamaan työtäsi toimivasti niin, että saat juuri oikeat asiat tehtyä ja pääset ajoissa kotiin hyvällä mielellä. Ilman, että kaikki energia on jo käytetty töihin!


Valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka:

❌ Työ tuntuu imaisevan sinun mukaansa ja tuntuu vaikealta sanoa EI, kun kiinnostavaa työtä on niin paljon ja haluat olla muille avuksi

❌ Jatkat työpäiviä joskus iltamyöhään asti tai työ pyörii mielessä vapaallakin, kun tärkeältä tuntuvaa tekemistä on yksinkertaisesti liikaa

❌ Et uskalla tai jaksa enää sopia iltoihin omia menoja ja tärkeätkin harrastukset on jäänyt viikoista pois, kun niistä on vaikea pitää kiinni työkiireiden vuoksi

✅ Olet valmis kääntämään kurssin, ja ottamaan haltuun fiksummat toimintatavat työviikkosi johtamiseen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Meidän tiimille kyllä sopi paremmin kuin hyvin tämä kevyemmän työviikon valmennus, josta innostuminen on kantanut pitkälle <3 Aihe on aidosti ja yhteiskunnallisesti tärkeä!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Opin että oman työn keventäminen ei ole lusmuilua ja downshiftaamista, vaan ihan sallittua ja jopa suotavaa! Tämä valmennusviikko antoi myös uutta puhtia ja rohkeutta kulkea vahvemmin suuntaan, jossa menestyn työssäni, mutta mulla jää energiaa myös muuhun elämään.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Valmennus jätti fiiliksen että meillä kaikilla on mahdollisuus keventää työviikkojamme, mikäli vain itse niin päätämme. Viikon aikana tulleet vinkit eivät tuntuneet liian raskailta yhdistää työviikkoihin.


Tiedän, että sinäkin onnistut väljien & tuottavien työpäivien rakentamisessa!

Väljien & tuottavien työpäivien menetelmäni on nimittäin pilkottu kolmeen helposti toteuttavaan askeleeseen, joilla muutoksen vieminen arkeen on helppoa.

Valmennus on nimenomaan tarkoitettu ihmisille, joilla ylimääräistä aikaa ei ole.  Ja siksi siinä ei ole mitään ylimääräistä hömppää: ainoastaan selkeät ohjeet ja alle 10 minuutin videot, joilla saat työtapoihisi tehtyä tuntuvan muutoksen.

Olen itse asiassa menetelmästäni niin varma, että valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu.

Siis jos et ole valmennukseen tyytyväinen, palautan rahasi täysin turhia kyselemättä. Uskallan tehdä tämän lupauksen, koska yksikään asiakkaani ei ole halunnut käyttää takuutani.

Selkeillä ohjeilla väljät ja tuottavat työpäivät on nimittäin niin yksinkertaista rakentaa, että uskon: sinäkin onnistut varmasti.

Mitä ajattelet, kuulostaako riskitön kevyemmän työelämän rakentaminen sun jutulta? 😊

Oletko valmis ottamaan työpäivät takaisin omaan haltuusi?


Psssssst! Kevyemmän työelämän tavoittelu ei vaadi radikaalia alanvaihtoa tai eräoppaaksi lähtemistä - voit saavuttaa haaveesi energisestä arjesta paljon helpommin!

Valmennusviikko on rakennettu niin, että pääset käsiksi kevyempään arkeen heti ja helposti.

Tätä helpommaksi ei muutoksen käynnistäminen tule. Joko mennään? 🤩